Магазин

Чому варто відмовитись від паперової платіжки за світло вже сьогодні?

Щомісяця постачальник YASNO надсилає клієнтам близько 2,5 млн паперових рахунків. Їх отримують клієнти, котрі ще не перейшли на користування електронними. Як кожен клієнт YASNO може допомогти довкіллю, відмовившись від паперових рахунків, та які бонуси за це отримати, розповідаємо у матеріалі.

В середньому з одного дерева (береза, дуб, ялина) виготовляють 17 пачок паперу по 500 аркушів кожна. Якщо взяти рахунок за світло, який отримують для прикладу кияни, то він фактично має розмір наближений до А4. Відповідно, якби хоча б 1 млн клієнтів у столиці відмовились від паперових рахунків, вони б допомогли зберігати близько 117 дерев щомісяця!

Щоб почати користуватись електронними рахунками достатньо в Особистому кабінеті YASNO на сторінці, яка відкривається одразу після входу до кабінету, натиснути «Обрати електронний рахунок» або зателефонувати до контакт-центру YASNO чи написати в приватні повідомлення сторінці YASNO у Facebook. І вже наступного місяця клієнт отримає електронний рахунок, замість паперового.

Це важливо оскільки, враховуючи шкоду, якої зазнає наша країна під час війни, такий крок став би вагомою підтримкою довкіллю. А YASNO створив для цього усі умови. 

Користування електронними рахунками дає клієнтам ряд переваг: 

• можливість згенерувати електронний рахунок і сплатити його самостійно в Особистому кабінеті YASNO, не чекаючи листоношу з паперовими рахунками

• здійснювати власний моніторинг споживання електроенергії, адже інформація за всі місяці зберігається в Особистому кабінеті, це дозволяє за потреби приймати рішення щодо впровадження енергоефективних заходів 

• усі оплати через Особистий кабінет зберігаються у розділі «Мої платежі через Інтернет» або «Абонентська книжка» у pdf-форматі, тому їх можна переглядати у будь-який час та аналізувати свої витрати на електропостачання

• можливість обрати платіжну систему, яка не передбачає комісію за проведену оплату

• платіж через Особистий кабінет зараховується миттєво

• завжди можна самостійно роздрукувати квитанцію про сплату за електроенергію.

Додатковою перевагою за відмову від паперових рахунків є можливість отримувати бонусні бали, які дозволяють придбати зі знижкою енергоефективні товари в магазині YASNO shop або користуватись вигідними тарифами на перегляд кінохітів від національного онлайн-кінотеатру Sweet.tv. Ця пропозиція діє для клієнтів YASNO, котрі є учасниками Програми лояльності YASNOЛОВ.

Якщо у вас залишились сумніви чи варто відмовлятись від паперових рахунків на користь електронних, ознайомтесь з матеріалом: «ТОП-5 найпоширеніших міфів про паперові рахунки» і прийміть рішення на користь природи.


Вас може зацікавити: