Поставити запитання
Магазин

Топ-3 переваги лічильника з набору Розумний Watt.Plus від YASNO

Сплачувати за фактичне споживання електроенергії без передачі показань – таке можливо з новими наборами Розумний Watt.Plus. Їх перевага у тому, що до складу входить лічильник, з якого автоматично зчитуються та передаються показання.

Прилад обліку з GSM-модулем забезпечує:
Завжди точний розрахунок обсягу споживання – навіть, якщо споживач не проживає у помешканні або був відсутній у період передачі показань, дані все одно будуть зафіксовані. Оператор системи розподілу дистанційно отримає показання і чітко розрахує, скільки кіловат∙годин було використано протягом останнього місяця. Власники звичайних лічильників у такій ситуації отримують розрахунок по середньодобовому споживанню, відповідно, у них сума у рахунку може не відповідати очікуванням. 
Можливість економії коштів – лічильники з набору Розумний Watt.Plus мають двозонний облік. Це означає, що спожита з 23:00 до 7:00 електроенергія буде коштувати вдвічі дешевше – 2,16 грн/кВт∙год. Після встановлення приладу обліку його власнику не потрібно переукладати документи – «нічний» тариф буде застосовуватися без звернення до електропостачальника. 
Простота у використанні та встановленні – лічильник з набору Розумний Watt.Plus може бути встановлений як у приватному будинку, так і в квартирі багатоповерхівки. Немає ніяких технічних обмежень, за виключенням вже наявної АСКОЕ (автоматичної системи комерційного обліку електроенергії) у будинку. Інформацію про наявність АСКОЕ можна дізнатись у керуючої компанії, голови ОСББ чи в оператора системи розподілу.
Набори Розумний Watt.Plus доступні для замовлення на сайті YASNO. Можна одразу сплатити всю суму або скористатися послугою «Оплата частинами» від monobank чи ПриватБанк. Спеціаліст виконає безкоштовну доставку лічильника в узгоджений час та одразу здійснить його встановлення.   

 

Вас може зацікавити: