Поставити запитання
Магазин

YASNO E-Mobility в ТРЦ Retroville

запущено нову швидкісну зарядну станцію

YASNO E-Mobility відкриває нову швидкісну зарядну станцію у Києві – в ТРЦ Retroville. Це перша та поки що єдина подібна станція виробництва Siemens AG в Україні, яка має інтелектуальну систему розподілу потужності між автомобілями. В процесі одночасного заряджання, кожен автомобіль буде отримувати максимальну можливу потужність від станції із урахуванням температури повітря, стану заряду акумулятора тощо.

Зарядна станція має потужність 160 кВт та обладнана трьома портами: CCS Combo 2 з максимальною потужністю 160 кВт, CHAdeMO (максимальна потужність - 50 кВт) та Type2 (максимальна потужність 22 кВт). Одночасно ж на ній можуть заряджатися три електрокари, а завдяки інтелектуальній системі розподілу потужності час заряджання кожного авто буде мінімальним.

Розташована станція одразу навпроти входу 8 у ТРЦ Retroville.

«Кількість електромобілів в Україні зростає значними темпами. Ми дбаємо про власників електрокарів та будуємо максимально зручну інфраструктуру, і зарядна станція від Siemens у ТРЦ Retroville є елементом саме такої інфраструктури. Завдяки вдалій локації, зарядкою можуть користуватися мешканці житлових масивів, розташованих поруч, і гості торговельно-розважального комплексу, які приїхали на шопінг», - говорить генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

«Важливою перевагою такої зарядної станції, - продовжує Руслан Пашко, керівник напрямку Siemens e-Mobility, - особливо з огляду на зростаючу кількість електроавтомобілів, є функція динамічного розподілу потужності, завдяки якій можна заряджати більшу кількість електромобілів за одиницю часу, не створюючи черг. Загалом функціонал зарядних станцій серії SICHARGE D може розширюватися завдяки збільшенню потужності до 400 кВт шляхом апгрейду або збільшення кількості портів для заряджання. І це можливо вже після введення станції в експлуатацію».

Нагадаємо, знайти зарядні станції YASNO E-mobility на мапі, а також розрахуватися за послугу можна в мобільному застосунку YASNO E-mobility. З його допомогою можна також дізнатися, чи зайнята зарядка у даний час та які умови паркування діють біля неї, переглянути історію зарядних сесій та запустити процес заряджання.

Вас може зацікавити: