Поставити запитання
Магазин

Як залишатись з електроенергією під час відключень: рішення експертів

Відключення електроенергії створюють дискомфорт і додають чимало хаосу у домашні справи. А якщо ще й робота з дому, то взагалі. Не відчувати відключень електроенергії можливо. Для цього достатньо встановити в приміщенні систему безперебійного живлення. Як вона працює, розпитали в експертів YASNO.

Створити власну підконтрольну лише вам енергосистему, котра буде забезпечувати роботу необхідної техніки та обладнання під час відсутності подачі електроенергії з мережі, здатна система безперебійного живлення. 

Система безперебійного живлення – це комплект обладнання, що складається з інвертора та акумуляторних батарей. Підходить для використання для квартир, будинків і невеликих офісів.

Як вона працює?

Під час зникнення електроенергії система автоматично перемикається на живлення від акумуляторів без відчутних змін для користувачів, тобто замінює живлення з мережі. А ще дозволяє зберегти техніку від коливань напруги під час відключення/відновлення електропостачання. В залежності від потреб, YASNO пропонує обладнання різної ємності. 

«Ми розуміємо наскільки складно щось планувати, коли, наприклад, через обстріли, відключення електроенергії можуть тривати більше часу, ніж закладено у графіки. Крім того, що енергетики весь час оперативно ремонтують обладнання, наші експерти шукають рішення, як можуть допомогти пережити ці години без світла. 

Система безперебійного живлення дійсно здатна забезпечити наявність світла у вашій оселі чи офісі, не залежно від графіків відключень. Ми пропонуємо рішення під ключ. Тобто наші експерти реалізують такий проєкт від «А» до «Я», вам не доведеться занурюватись у деталі, щоб взяти відключення електроенергії під власний контроль», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.

Система безперебійного живлення від YASNO, це:

• повний проєкт від експертів YASNO

• інвертори чи батареї під саме ваші потреби

• професійний монтаж і налаштування

• гарантія до 10 років на обладнання 

Обрати систему та залишити заявку можна за посиланням: https://bit.ly/yasno_ups.

Пропозиція актуальна для мешканців Києва та Київської області, Дніпра та Дніпропетровської області.


Вас може зацікавити: