Поставити запитання
Магазин

Кешбек від YASNO

На що витратити бонуси за вчасно сплачені рахунки за світло

Клієнти YASNO можуть щомісяця отримувати бонуси. Їх можна накопичувати та обмінювати на знижки на товари та послуги від YASNO та партнерів Програми. Розповідаємо, як отримати бонуси та на що їх можна обміняти.

Завчасно та у повному обсязі сплачуючи рахунки за спожиту електроенергію, клієнти YASNO щомісяця отримують бонуси у розмірі 10% від сплаченої суми.

Перші бонуси будуть нараховані клієнтам вже у липні. Щоб використовувати бонуси необхідно разово активувати Програму лояльності за посиланням: 

https://yasno.com.ua/loyalty-program.

Кількість наявних бонусів можна переглядати в Особистому кабінеті YASNOЛОВ, де також буде розміщуватися інформація й щодо існуючих пропозицій для використання балів.

Витратити бонуси на старті Програми лояльності клієнти можуть на:

• оплату бонусами до 10% від вартості енергоефективних товарів, представлених в інтернет-магазині Yasno-shop. Наприклад, клієнти можуть придбати зі знижкою 

набір Розумний WATT, який дозволяє зменшити витрати на електроенергію до 50%.

• щомісячну оплату бонусами до 40% від вартості тарифних планів національного онлайн-кінотеатру SWEET.TV, що надає доступ до українського національного та преміального телебачення (зокрема в HD та 4К), рейтингових світових кінохітів, мультфільмів та серіалів.

Додаткові бонуси можуть бути нараховані під час проведення рекламних акцій або опитувань в якості подарунка. 

Нагадаємо, щоб отримати максимальну кількість балів до кінця року необхідно активувати Програму – за це одразу буде нараховано 150 бонусів, а також щомісяця вчасно, до 20 числа, сплачувати рахунки за світло. Це дозволить отримувати по 10% від суми кожного сплаченого рахунка.


Вас може зацікавити: