Поставити запитання
Магазин

Як YASNO E-mobility допомагає мешканцям столиці заряджати електроавтомобілі вдома

Житлові комплекси у столиці, які співпрацюють з YASNO E-mobility встановили на своїх територіях зарядні станції для мешканців-власників електроавтомобілів. Таким чином, вони мають змогу заряджати свій транспорт по приїзду додому та у будь-який інший час, що є надзвичайно зручно. Розповідаємо на прикладі ЖК «Файна Таун», як це працює та як скористатись такою можливістю. 

«Файна Таун» – один з найпопулярніших столичних житлових комплексів, що нараховує понад 8 тисяч квартир. На прохання мешканців на території комплексу було створено паркувальний майданчик та встановлено 2 зарядні станції YASNO E-mobility.

За словами Андрія, власника електроавтомобіля, який проживає в ЖК, це дуже спростило для нього питання заряджання. 

«Тепер я точно знаю, що можу зарядити свій електроавтомобіль, коли повернусь з роботи і мені не потрібно шукати місце для заряджання десь, а цей час я проводжу з сім’єю, а не на заправці. Це зручно і коли планую якусь маленьку подорож. Просто ставлю заряджатись на ніч. Я дуже радий, що у нашому ЖК попіклувались про власників електроавтомобілів, за це я люблю свій ЖК ще більше», – розповів Андрій.  

«Наша співпраця з керуючою компанією «Файна Таун» почалась досить давно. Спочатку на території ЖК проживало близько 30 власників електрокарів, які споживали в середньому 420 кВт на місяць. Для них ми встановили дві зарядні станції. Однак влітку цього року ми зафіксували приріст споживання майже в три рази (до 1100 кВт). За інформацією від керуючої компанії, кількість електромобілів збільшилась до понад 130. Саме тому ми вирішили збільшити кількість станцій до 5, а активних портів – до 10. Вже найближчим часом ще більше власників електрокарів зможуть одночасно заряджати свої автівки поруч з домом. Це дуже зручно, бо за ніч на повільній зарядці змінним струмом можна повністю зарядити більшість серійних моделей машин. Ми даємо можливість мешканцям заряджати автомобіль найбільш природнім способом – вночі та поруч із будинком», – розповідає керівник бізнесу YASNO E-mobility Юрій Воронюк.

Якщо ви також хочете, щоб біля вашого будинку з’явилась зарядна станція YASNO E-mobility, необхідно: 

1. Уточнити у представника ОСББ або управляючої компанії, чи не проти вони облаштувати зарядні майданчики для жителів ЖК. Також важливо дізнатись, чи є на території вашого будинку локація для встановлення станції та вільна потужність від 30 кВт. 

2. Якщо ви виявили інтерес, передайте контакти відповідальної людини менеджерам YASNO E-mobility. Вони зв’яжуться із представниками ЖК та обговорять усі деталі. У разі успішних перемовин зарядну станцію біля вашого будинку буде встановлено «під ключ». 

Нагадаємо, зарядні станції YASNO E-mobility розташовані у великих містах та на основних автомагістралях країни. Це надійні та швидкі станції, які здатні зарядити будь-який серійний електромобіль безпосередньо або через адаптер, завдяки роз'ємам CHAdeMO, CCS 2 та АС Type 2.



 


Вас може зацікавити: