Поставити запитання
Магазин

Новий зарядний хаб для електромобілів із станцією потужністю 160 кВт запрацював у Львові

Відтепер електроавтомобілісти у Львові мають можливість заряджати свої автомобілі на одній із найшвидших зарядних станцій потужністю 160 кВт. Також замінено станції, які раніше були встановлені в Audi Центр Львів. Про цю та інші новини від YASNO E-mobility для львів’ян, розповідаємо у матеріалі. 

«Ми продовжуємо розвивати мережу YASNO E-mobility та створювати для власників електроавтомобілів по всій країні найкращі можливості для заряджання. Зарядити електроавтомобіль у Львові відтепер можна на зарядній станції потужністю 160 кВт. На цьому тижні разом у Львові запрацювало 5 нових зарядних станцій і ми не плануємо зупинятись, адже прагнемо, щоб у кожному місті були сучасні станції, які роблять заряджання електроавтомобілів швидким і зручним», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO. 

П’ять зарядних станцій працюють у Львові на території ТРЦ «Victoria Gardens» та Audi Центр Львів.

1. Новий потужний електрозарядний хаб запрацював на території найбільшого торгово-розважального комплексу «Victoria Gardens» за адресою: вул. Кульпарківська, 226 А.

До хабу увійшли:

• Зарядна станція на три порта: CCS Combo 2 потужністю 160 кВт, CHAdeMO – 50кВт, Type 2 – 22 кВт. 

• Станція на два порта: CCS Combo 2 – 60 кВт, CHAdeMO – 50 кВт.

• Станція змінного струму з роз’ємом Type 2 – 22 кВт.

2. Також було замінено зарядні станції на нашій відомій локації в Audi Центр Львів за адресою: вул. Липинського, 54Д.

Тепер на локації доступні дві зарядки:

• Станція постійного струму CCS Combo 2 60кВт, CHAdeMO 50 кВт

• Станція змінного струму 22 кВт.

Знайти зарядні станції на мапі, а також розрахуватися за послугу можна в мобільному застосунку YASNO E-mobility. З його допомогою можна також дізнатися, чи зайнята зарядка у даний час та умови паркування біля неї, переглянути історію зарядних сесій та запустити процес заряджання, навіть не знаходячись біля станції.

А якщо ви власник або топ-менеджер ТРЦ, автосалону, ресторану, готелю, бізнес-центру у Львові і маєте землю в оренді або власності та вільні кіловати на своїй території, то для вас є пропозиція заробляти на зарядних станціях для електроавтомобілів. Деталі тут.

 

Вас може зацікавити: