Поставити запитання
Магазин

У Бучі запрацювала нова зарядна станція мережі YASNO E-mobility

У мережі YASNO E-mobility з’явилась нова зарядна станція за адресою: Київська область, Буча, Нове шосе, 54. Це на перехресті, з якого зручно виїжджати на Варшавську або Житомирську траси для руху у напрямку заходу України. Посилання на локацію: bit.ly/3MdSjUp.

Станція бренду Wallbox має потужність 60 кВт. Вона оснащена двома портами: CCS і Chademo із розділенням потужності та можливістю заряджати одразу два електрокари. Зручне розташування дозволить електроавтомобілістам, які живуть за містом зарядити свій транспорт дорогою додому. Якщо, наприклад, через відсутність електроенергії у місті це зробити не вдалось.

Щоб переконатись чи вільна станція для заряджання у потрібний вам час, достатньо скористатись мобільним застосунком YASNO E-mobility.

Нагадаємо, для користування зарядними станціями мережі необхідно завантажити мобільний застосунок YASNO E-mobility. Для цього скористайтесь посиланнями: apple.co/48AwmYz (для iOS) або bit.ly/49CgPJa (для Android). За допомогою застосунка можна також дізнатися, які умови паркування діють біля обраної зарядної станції, переглянути історію зарядних сесій та запустити процес заряджання.


Вас може зацікавити: