Поставити запитання
Магазин

YASNO відкрив енергоофіс у Полтаві

YASNO продовжує відкривати свої представництва в регіонах України, аби сервіс постачальника був ще зручнішим та доступнішим для клієнтів. Нещодавно свою роботу розпочав новий енергоофіс у Полтаві. Він знаходиться у будівлі заводу «Лтава» за адресою вул. Раїси Кириченко, 72, оф. 343.

Відвідати енергоофіс можна у будні дні з 8:00 до 17:00. Наразі менеджери YASNO у Полтаві обслуговують бізнес-клієнтів та готові надати консультації місцевим підприємствам з питань зміни постачальника, укладання договорів, умов придбання електроенергії та газу тощо. 

«Будь-який бізнес сьогодні має право змінити постачальника і обрати того, чий сервіс та ціна його задовольняють. Щодня ми отримуємо заявки від підприємств, які знаходяться в різних регіонах Україні та які бажають приєднатися до YASNO. Це можна зробити онлайн без очних візитів та паперових документів. Але якщо клієнт має бажання живого спілкування, ми будемо раді зустрітися в одному з наших енергоофісів. Запрошуємо підприємців Полтавщини до співпраці та чекаємо на зустріч», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.  


Вас може зацікавити: