Магазин

YASNOЛОВ проводить розіграш на честь першого день народження: як взяти участь

Сьогодні виповнюється рік з моменту запуску програми лояльності YASNOЛОВ. За цей період понад 250 тисяч клієнтів YASNO стали її учасниками і вчасно платили за світло. За це вони отримували бонуси за які обміняли сотні промокодів, завдяки яким змогли отримати приємні знижки.

Тому YASNOЛОВ хоче їм віддячити і на честь дня народження проводить святковий розіграш із цінним призовим фондом - iPhone (Apple iPhone 15 Pro 256Gb Natural Titanium Global), 2 зарядні станції EcoFlow RIVER 2 Max (512 Вт·год), крутий мерч від YASNO: ланчбокс, рюкзак, термокружка, парасоля, плед.

Взяти участь у розіграші просто. Треба лише в особистому кабінеті YASNOЛОВа обміняти 50 бонусів на шанс виграти призи. Кількість шансів необмежена. Переможців визначимо 23 липня. З офіційними правилами акції можна ознайомитися за посиланням.

YASNOЛОВ - програма лояльності YASNO, що запустилася у липні 2023 року. Її учасники отримують бонуси за вчасно сплачені рахунки, а потім можуть обмінювати їх на знижки у партнерів програми. Серед них Cільпо, Uklon, KLO, WOG, EVA, АНЦ, MAUDAU, Будинок Іграшок, Yakaboo та інші.

Вас може зацікавити: