Магазин

Бонуси за світло: YASNO запустив Програму лояльності для клієнтів

Відтепер для побутових клієнтів YASNO щомісячна оплата рахунків конвертується в приємні бонуси Програми лояльності YASNOЛОВ. Бонуси можна накопичувати і обмінювати на знижки на товари чи послуги від YASNO та партнерів Програми. 

Після запуску Програми усі клієнти – власники особових рахунків автоматично стають її учасниками. Щоб отримувати бонуси достатньо щомісяця вчасно сплачувати рахунки за електроенергію і вони автоматично будуть накопичуватися. Але для того, щоб використовувати бонуси, необхідно один раз активувати Програму. Це просто зробити за посиланням: https://yasno.com.ua/loyalty-program.

За активацію Програми клієнти отримають разово – 150 бонусів. 

Як будуть нараховуватись бонуси для побутових клієнтів:

• 10% від сплаченої суми рахунку за спожиту електроенергію повертатимуться щомісяця у бонусах, за умови вчасної та повної оплати (оплата рахунку має бути здійснена в сумі не менше від 100% від нарахованої та до 20 числа). 

Якщо, наприклад, клієнт вчасно сплатить виставлений йому рахунок за електроенергію на суму 300 грн, то він гарантовано отримає 30 бонусів:               

300 x 10%=30 бонусів.

Додаткові бонуси можуть бути нараховані під час проведення рекламних акцій або опитувань в якості подарунка. 

На що можна витратити бонуси на старті Програми лояльності?

• сплачувати балами до 10% від вартості енергоефективних товарів, представлених в інтернет-магазині Yasno-shop, наприклад, Розумний WATT.

• щомісяця сплачувати балами до 40% від вартості тарифних планів цифрового ТВ від національного онлайн-кінотеатру, що надає доступ до телебачення, українських фільмів, рейтингових світових кінохітів, мультфільмів і серіалів Sweet.tv

«Нам важливо, щоб клієнтам було комфортно разом з нами, тому ми розвиваємо онлайн-сервіси та створюємо нові продукти. А щоб клієнти мали змогу ще й отримувати від нашої дружби додаткові переваги, ми створили Програму лояльності YASNOЛОВ. Найближчим часом ми залучимо більше партнерів, щоб кожен з вас міг обрати найбільш цікаві для себе пропозиції. Долучайтесь до Програми лояльності, ловіть енергію вигоди та ставайте справжніми YASNOЛОВами, адже за електроенергію сплачують усім постачальникам, але бонуси отримують лише клієнти YASNO», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.


Вас може зацікавити: