Магазин

Вже майже 100 тис. киян завантажили новий мобільний застосунок від YASNO

З появою YASNO Mobile все більше мешканців столиці користуються ним для передачі показань лічильника та оплати за світло. В постачальній компанії розповіли, які нові опції з’явилися у сервісі та що очікується найближчим часом. 

YASNO Mobile – це унікальний застосунок, який за своєю функціональністю та зручністю не має аналогів у сфері комунальних послуг в Україні. Кияни першими отримали можливість за кілька кліків вирішити питання з електропостачання просто зі смартфону. Передати показання лічильника, сплатити рахунок банківською картою або через Apple Pay/GPay, переглянути статистику споживання та платежів, дізнатися графік відключення світла за своєю адресою, керувати кількома особовими рахунками – усе це можна зробити за допомогою YASNO Mobile. Якщо раніше потрібно було реєструватися в декількох сервісах чи телефонувати на гарячу лінію електропостачальника, то тепер достатньо витратити лічені хвилини, щоб виконати усі дії онлайн. 

Після запуску YASNO Mobile розробники продовжують вдосконалювати застосунок. Так останнім часом у ньому з’явилась можливість купляти промокоди за накопичені бонусі по програмі лояльності YASNOЛОВ, функція завантаження графіків відключень у форматі pdf та інші корисні опції. В найближчій перспективі бізнес зможе використовувати застосунок для зміни постачальника. Наразі YASNO Mobile займає топові позиції в українському App Store, а кияни завантажили його майже 100 тис. разів. 

«YASNO Mobile високо оцінили не тільки наші клієнти, а й експерти. Днями застосунок отримав нагороду як кращий User Experience в рамках Всеукраїнської премії з клієнтського досвіду. Але ми не плануємо зупинятися. Застосунок буде наповнюватися не лише новими можливостями, а й масштабуватися територіально. Працюємо над тим, щоб незабаром він став доступним і для наших клієнтів з Дніпропетровщини», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Вас може зацікавити: