Магазин

Відтепер в YASNO можна придбати лічильник з автоматичною передачею показань

YASNO розширює лінійку енергоефективних товарів. Постачальник розпочав продаж нових наборів Розумний Watt.Plus, до складу яких входить двозонний лічильник з автоматичною передачею показань та послуга його встановлення «під ключ».

На відміну від звичайних приладів обліку, лічильник з набору Розумний Watt.Plus має технологію GSM, завдяки якій показання будуть автоматично передаватися у визначений для цього період. Клієнту не потрібно щомісяця фіксувати дані та повідомляти їх в енергокомпанію. Натомість він завжди буде отримувати рахунок лише за спожитий обсяг електроенергії.

Крім того, лічильник фіксує споживання окремо вдень та вночі, тому його власник зможе заощаджувати не лише час, а й кошти. З 23:00 до 7:00 діє «нічний» тариф, який вдвічі дешевший за звичайний. Відтак, клієнт буде економити до 50% витрат на оплаті за світло.

Замовити набір Розумний Watt.Plus вже зараз можна на сайті YASNO. Лічильник безкоштовно доставить спеціаліст, який одразу виконає його установку. Клієнту не потрібно нікуди звертатися та додатково оформлювати документи – після заміни приладу обліку залишається лише отримувати рахунки та вчасно їх сплачувати. Придбати набір також можна, скориставшись послугою «Оплата частинами» від ПриватБанк чи Monobank.

«Розумний лічильник – це ідеальне рішення для тих, хто періодично забуває передати показання або часто буває відсутнім у помешканні у потрібний для цього період. Скільки б кіловат∙годин не було використано, прилад обліку з максимальною точністю зафіксує інформацію та відправить її оператору системи розподілу. Такий лічильник гарантовано дозволить уникнути нарахувань по-середньому, а завдяки двозонному обліку клієнт ще й зможе заощаджувати, якщо змістить споживання на нічний час», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко. 

 

Вас може зацікавити: