Магазин

Сповіщення про фактичні відключення електроенергії доступні в YASNO Mobile

В мобільному застосунку YASNO Mobile кияни можуть підключити сповіщення про стабілізаційні відключення електроенергії. Завдяки цьому клієнти YASNO зможуть першими дізнаватися, коли за графіком не буде світл  а за конкретною адресою. 
Застосунок сповіщатиме про відключення та перед тим, як постачання електроенергії буде відновлене.
Якщо ви маєте застосунок, зареєструвалися та додали адресу до графіку відключень, то такі сповіщення будете отримувати автоматично. Вони будуть надходити у вигляді пуш-повідомлень. Натиснувши на пуш, ви можете перейти безпосередньо до самого повідомлення в застосунку. Всі пуш-сповіщення збиратимуться у центрі сповіщень.
Вказати, чи бажаєте ви отримувати повідомлення про відключення, можна у налаштуваннях застосунку. 
«Нам важливо, щоб клієнти мали можливість планувати своє життя навіть якщо діють відключення. Тому додали сповіщення про фактичне знеструмлення до мобільного застосунку YASNO Mobile. Поки що сервіс доступний лише для киян, але згодом від буде працювати також і для клієнтів у Дніпропетровській області», - говорить СЕО YASNO Сергій Коваленко.
YASNO Mobile – це застосунок, який за своєю функціональністю та зручністю є одним з найзручніших сервісів у сфері комунальних послуг в Україні.    Кияни першими отримали можливість за кілька кліків вирішити питання з електропостачання просто зі смартфону. Передати показання лічильника, сплатити рахунок банківською картою або через Apple Pay/GPay, переглянути статистику споживання та платежів, дізнатися графік відключення світла за своєю адресою, керувати кількома особовими рахунками – усе це можна зробити за допомогою YASNO Mobile. 

 

Вас може зацікавити: