Магазин

Фільми, шопінг і зарядка електроавтомобіля: поєднуйте приємне з корисним разом з YASNO E-mobility

В мережі YASNO E-mobility з’явилась ще одна зарядна станція на території ТРЦ DREAM, а саме біля ТРЦ DREAM yellow за адресою: Оболонський проспект, 1-Б. Тож відтепер шопінг, перегляд фільмів чи прогулянку у дитячому ігровому просторі можна поєднати з швидкою зарядкою вашого електроавтомобіля. Розповідаємо більше.

Що можна встигнути за півтори години в ТЦ DREAM? Наприклад, сходити на шопінг, погратись з дитиною в ігровій зоні, подивитись фільм в кінотеатрі, провести зустріч чи дзвінок та багато іншого. А ще паралельно до цього всього можна зарядити ваш електроавтомобіль. Півтори години якраз буде достатньо, щоб зарядити його на швидкісних станціях YASNO E-mobility аж до 90%.

Нова станція знаходиться саме біля ТРЦ DREAM yellow. Встановлена станція від бренду Wallbox має потужність 60 кВт з двома портами: CCS і Chademo із розділенням потужності та можливістю заряджати одразу два електрокари.

Ще одна станція працює біля ТРЦ DREAM berry за адресою: Оболонський проспект, 21. Вона оснащена чотирма портами: GB/T на 160 кВт; CCS Combo2 на 160 кВт; CHAdeMO на 50 кВт; Type2 на 22 кВт. На даній станції можуть заряджатись електромобілі з Китаю без жодних перехідників.

«Мережа YASNO E-mobility – це не просто станції від найкращих світових виробників, зручний додаток та вигідні ціни, а ще й продумане розташування з максимальним комфортом для наших клієнтів. Це ж так зручно, ви і фільм переглядаєте і машину заряджаєте. І ви одразу готові продовжити свій рух далі», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO. 

Нагадаємо, для користування зарядними станціями мережі необхідно завантажити мобільний застосунок YASNO E-mobility за посиланнями: apple.co/48AwmYz (для iOS) або bit.ly/49CgPJa (для Android). За його допомогою, крім запуску зарядної сесії та оплати, можна також дізнатися, які умови паркування діють біля обраної зарядної станції та чи вільна вона в той час, коли ви плануєте заїхати на станцію.



Вас може зацікавити: