Магазин

Ще більше вигоди для електроавтомобілістів: стартувала акція для клієнтів  YASNO E-mobility

Власники електроавтомобілів можуть отримати знижку -4 грн в мережі зарядних станцій YASNO E-mobility. На скільки необхідно зарядитись у липні, клієнти дізнаються з повідомлень від YASNO. Детальніше про умови акції у матеріалі.

У липні для клієнтів YASNO E-mobility стартувала акція. За її умовами, заряджаючи електроавтомобіль на 50 кВт∙год та більше* протягом липня, вже у серпні можна отримати знижку -4 грн за кожен кВт на швидкісних портах CCS2 та Chademo. Точний розрахунок необхідного обсягу заряджання протягом липня кожен клієнт отримає у повідомленні від YASNO.

Як скористатись пропозицією:

1. Перевірте вхідні повідомлення у Viber або SMS від YASNO, щоб дізнатися точний обсяг заряджання, на який потрібно зарядити авто у липні 

2. Протягом липня заряджайте свій електроавтомобіль в мережі YASNO E-mobility якомога частіше

3. Отримайте гарантовану можливість у серпні зарядитись на 300 кВт∙год зі знижкою -4 грн за кожен кВт.

Ознайомитись детальніше з умовами акції можна також на сайті yasno.com.ua.

Нагадаємо, зарядні станції YASNO E-mobility розташовані у великих містах та на основних автомагістралях країни. Це надійні та швидкі станції, які здатні зарядити будь-який серійний електромобіль безпосередньо або через адаптер, завдяки роз'ємам CHAdeMO, CCS 2 та АС Type 2.

Зокрема у Києві та Київській області встановлено 27 станцій. Наприклад, підзарядити електроавтомобіль можна зручно під час шопінгу у торгових центрах столиці: River Mall, ЦУМ, Piramida, Променада центр, Домосфера.

* орієнтовний обсяг заряджання. Точний обсяг розраховується індивідуально для кожного клієнта та зазначений в повідомленні від YASNO.

Вас може зацікавити: