Магазин

В Івано-Франківську відкрито футбольний майданчик в рамках співпраці Shakhtar Social Foundation та YASNO

В рамках проєкту «Давай, грай», який розвиває дитячий любительський футбол, відкрито новий майданчик, який запрацював в Івано-Франківську. Мета проєкту – дати можливість дітям безкоштовно займатись футболом разом з тренером на спеціально облаштованих майданчиках по всій країні.

Це вже другий майданчик, який відкрито за підтримки YASNO. Перший майданчик було відкрито у Львові.

Діти Івано-Франківська відтепер мають можливість тренуватись з професійним тренером на майданчику, який створено спеціально для якісних футбольних тренувань.

На відкриття майданчику завітав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та регіональний представник YASNO Тарас Козелко. Вони дали старт першому тренуванню, поспілкувались з дітьми, вручили подарунки.

«Сьогодні ми розширили географію співпраці на одне місто та відкрили новий спортивний майданчик в Івано-Франківську. Для нас важливо підтримувати любов дітей до спорту та їхнє захоплення футболом, а також давати можливість безкоштовно займатись з тренером. Ми розуміємо, що інвестиції в дітей сьогодні – це здорове суспільство, розвинені фізично діти завтра. Можливо, саме на цьому полі вже зараз тренуються майбутні всесвітньо відомі футболісти. То ж нехай їм усе вдається», – зазначив Тарас Козелко, регіональний представник YASNO.

«Тренуйтеся, старайтеся, вдосконалюйтесь. Бажаю, щоб ваші тренування принесли хороші результати, адже спорт – це завжди здорово. Вітаю вас, дякую усім, завдяки кому існує такий прекрасний проєкт», – сказав Руслан Марцінків, міський голова Івано-Франківська.

Нагадаємо, проєкт «Давай, грай» охоплює 35 населених пунктів України, де працюють 40 майданчиків. У проєкті тренуються 2000 дітей.

Вас може зацікавити: