Магазин

Медичні послуги від 1 грн: «Ескулаб» приєдналась до Програми лояльності YASNOЛОВ

Провідна медична лабораторія «Ескулаб» приєдналась до Програми лояльності YASNOЛОВ та пропонує клієнтам YASNO – учасникам Програми знижки на різні види пропозицій по медичним аналізам та діагностичним дослідженням. Щоб скористатись вигідними цінами від нового партнера достатньо мати бонуси на рахунку YASNOЛОВ та обміняти їх на промокод від «Ескулаб».

Медичні послуги користуються великою популярністю серед клієнтів YASNO. Так, частка отриманих за бонуси промокодів на послуги партнерів мережі аптек «АНЦ» та «Аптека Доброго Дня», а також медичної лабораторії «ДІЛА» становить більше 40%. 

«Розуміючи важливість отримання таких послуг за кращими цінами для наших клієнтів, ми запросили до нашої Програми лояльності лабораторію «Ескулаб». Оскільки наша Програма лояльності YASNOЛОВ – це про подяку нашим клієнтам. Подяку за вчасно сплачені рахунки за спожиту електроенергію та за вибір користуватись електронними рахунками, замість паперових, зберігаючи нашу природу». Ми й надалі будемо розширювати перелік партнерів, які дозволять піклуватись про здоров’я вигідно», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.

Лабораторія «Ескулаб» пропонує клієнтам YASNO-учасникам Програми лояльності YASNOЛОВ наступні знижки:

• -50% на програму аналізів Базовий Check-UP організму – вартість промокоду 100 бонусів

• -20% знижки на аналізи – вартість промокоду 70 бонусів

• загальний аналіз крові за 1 грн – вартість промокоду всього 10 бонусів.

Нагадаємо, щоб користуватись перевагами Програми лояльності YASNOЛОВ достатньо зареєструватись, накопичувати бонуси та обмінювати їх на пропозиції партнерів. 


Вас може зацікавити: