Магазин

Пальне зі знижками: KLO приєдналась до Програми лояльності YASNOЛОВ

До Програми лояльності YASNOЛОВ приєдналась мережа АЗК «KLO». Яку знижку на пальне пропонує новий партнер і як нею скористатись, розповідаємо.

Мережа АЗК «KLO» пропонує клієнтам YASNO-учасникам Програми лояльності:

• знижку 1,5 грн/л на бензин і дизель або 1 грн/л на газ – цю пропозицію можна придбати за 70 бонусів

• знижку 1,75 грн/л на бензин і дизель або 1,2 грн/л на газ + каву в подарунок – за 140 бонусів

• знижку 2,5 грн/л на бензин і дизель або 1,5 грн/л на газ + каву в подарунок – за 200 бонусів.

 Важливо! Один промокод можна використати для 1 заправки до 100 л. Промокод активний 30 днів після списання бонусів з акаунту YASNOЛОВ. До того ж, купони на безкоштовну каву та брендове пальне VENTUS приміняються раз на місяць. 

Якщо ви ще не зареєструвались в Програмі лояльності YASNOЛОВ, зробити це можна за посиланням: https://bit.ly/yasno_pl. Якщо ви вже є учасником Програми, то перевірте, скільки бонусів ви маєте на балансі і якою пропозицією від KLO уже сьогодні ви можете скористатись. 

«Додався ще один партнер, який пропонує нашим клієнтам користуватись вигідними знижками для заправки автомобілів. Обирайте, які пропозиції вам підходять найбільше та користуйтесь. І не забувайте вчасно сплачувати рахунки за електроенергію, адже це дозволить накопичувати більше бонусів для обміну на пропозиції від партнерів», – сказав Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.

Нагадаємо, бонуси в Програмі лояльності YASNOЛОВ клієнти YASNO можуть отримувати за вчасно сплачені рахунки за електроенергію (до 20 числа щомісяця), а також за вибір користуватись електронними рахунками замість паперових.


Вас може зацікавити: